Om oss

TOMGRAF Flagg

Vi er en nasjonalt og internasjonalt anerkjent produsent av flagg og reklametrykk som har sitt hovedkontor i sentrum av Polen.

Vi har over 25 års erfaring med trykk på polyestermaterialer (strikkevarer og tekstil i polyester). Vi jobber med de nyeste teknologiene og følger rådende trender. Millioner meter med grafikk trykket av oss vitner om vår store erfaring og kunnskap.

Vi gir våre kunder omfattende og profesjonell service i alle stadier av vårt samarbeid. Vi gir hjelp og råd innen design, materialvalg og trykketeknikk. Vårt team har som mål nummer én å tilby produkter av høyest kvalitet og holdbarhet. Mange kunder bekrefter at vi oppfyller dette målet utmerket.

Blant våre kunder finnes selskaper og konserner i nesten alle bransjer, statlige organisasjoner og etater, hæren og mange reklamebyråer som vi er leverer til og jobber som underleverandør for. Vi oppfattes som en seriøs aktør med meget god service som leverer gode resultater til riktig pris. Vi streber etter at våre produkter, tjenester og priser blir uovertrufne.

Internasjonal rekkevidde

Flaggene produsert av oss er også å finne utenfor Polen.

Vi har levert en betydelig del av våre produkter til utlandet i flere år. Våre utenlandske samarbeidspartnere er overbevist om kvaliteten på våre produkter, noe som bekreftes av gjentakende produksjonsordrer. Internasjonale flagg produsert av oss vaier over polske ambassader på alle kontinenter.

Samarbeid med kunder over hele Europa er en enorm anerkjennelse for oss, men også en stor forpliktelse.

Miljøvern

Miljøvern er vår første prioritet. Tilstanden til miljøet som vi forlater vitner om vår kultur og sivilisasjonsnivå. Vi bruker nedbrytbare stoffer i alle produksjonsprosesser. Vi trykker med vannpigmenter som har de nødvendige sertifikatene. Produksjonsavfall som vi prøver å minimalisere, kildesorterer vi i riktig merkede beholdere og resirkulerer på en miljøvennlig måte. Varmen som oppstår under alle produksjonsprosessene, og særlig under finishprosessene brukes til å varme opp produksjonshallene takket være varmeutvinningssystemet. Vi investerer hele tida i de nyeste miljøvennlige teknologiske løsningene.

VÅRE KUNDER

STOLER PÅ OSS

Vi garanterer service på høyeste nivå!

zaufali nam

zaufali nam

OG MYE MER